Alla inlägg under juni 2015

Av Thesan Imollan - 28 juni 2015 21:24

Hejhej! Idag var det en jätte bra dag c: Vi åkte till stranden och pappa fick simträna som han skulle. Vi satt och solade (Jag & mamma xD) men sen började det blåsa och vi gick när pappa kom tillbaka._ Sen har jag bara chillar efter det tills klockan blev halv 6 c: Då kom syrrans sambo och hämtade mig och min lilla syster. Och så åkte vi för att äta glass. Men sen skulle vi istället till donken xD Och sen så kom vi på att vi skulle grilla så det blev ett jäkla ståhej. Men vi åkte iallafall hem efter det och åt middag! Det var jätte gott^^ ? Sen åkte vi runt till Ica för att köpa glass, efter det åkte vi runt lite där jag bodde och kollade på ställen där vi inte varit på så mycket. (Vi hämtade förresten min syster när vi igentligen skulle åka till donken, eller ja lite innan det c: ) Sen åkte vi till flygplatsen och såg när ett flygplan flög och startade, det flög över oss och det var rätt så häftigt (: Men jag har vart med om det en gång innan så aa xD Sen åkte vi hem och så åkte syrran och hennes sambo c; Så det är de jag gjort idag! ^^
På momio idag så kom jag upp till lever 46! ::D Det kändes jätte bra, och jag kom upp till 5000 diamanter och då köpte jag en svart animo Cx Elleh en svart kanin-animo XDD Så nu har jag den i lvl 2 och en hund i lvl 10 c: Och så ska jag samla till 3000 och köpa en till C": Det är typ de som har hänt på momio!^.^ Men det var allt för idag.
Bye bye / Momio _ Imollan IRL_Thea ?

Av Thesan Imollan - 28 juni 2015 00:17

Hejsan hejsan, klockan är 00.02 och jag är redo för att sova. Men jag vill ofc skriva ett inlägg här först c": Ja, nu är jag lvl 45 på momio och det går bara uppåt! ;D Jag samlar även till en ny animo, dock vet jag inte vilken jag vill ha ännu. Tips? Katt/hund/kanin/vattendjur? Uppskattar och läser alla förslag c: Jag hittar nya vänner varje dag vilket är bra c: Och jag har börjat med lite tävlingar och så ? Det är typ allt nytt inom momio, vi kan gå över till irl istället..! Jo i onsdags tror jag så fyllde min systers sambo år, han blev 25 i år.c: Han är världens bästa manliga vän jag träffat xD och han är väldigt rolig och så. Men iallafall, vi firade honom lite på kvällen och kollade på film. Så det var helt okej <3
Igår var jag med pappa på stranden och han skulle träna på att simma crawl i sin våtdräkt. Det såg riktigt bra ut när han simmade och han gjorde rätt med både armar och ben, Good! Idag har vi härjat runt som galningar och när jag och min mamma kom hem knackade någon på altan dörren, då tittar vi ut. Där står pappa riktigt jäkla arg xD Då hade mamma glömt att vi skulle väntat på honom när han kom tillbaks från cykel träningen så att alla skulle åka tillsammans. Men mamma glömde det och pappa vart utelåst i 4 tummar cx Big mistake, hädanefter skulle han ta med sig nycklar xDD Imorgon blir det åka till strand med familjen och sedan kommer syrrans sambo och hämtar mig och mina små systrar så åker vi till Biltema för att äta glass och hämta min syster på jobbet C: Jag kan försöka klämma in ett inlägg där emellan men det går nog bra!^^ Jag känner att detta blir ett långt inlägg cx Hmm, dags att avsluta nu kanske? Jaa, ses imorgon!
Bye bye:* / Momio_ Imollan IRL_Thea<3

Av Thesan Imollan - 23 juni 2015 11:43

Hejsan hejsan! Jag har inget nytt från momio idag förutom att jag har gått upp i antingen lever 40 eller 41 c": Så det är ju kul.

IRL: Natten mellan söndag och måndag var jag vaken till 03:25 ungefär och jag vaknade på måndagen ca 13:30. Så det var sent, och ja jag ska försöka att gå och lägga mig tidigare ;D Just nu tittar jag på tv och ska snart gå ut med min hund och sen äta lunch! Sen ska jag kolla lite på datorn och sen så får vi se vad jag ska göra c;

Hoppas du gillar och fortsätter läsa! BB

/ Imollan Thea

Av Thesan Imollan - 20 juni 2015 13:07

Hejsan, ny dag nya förhoppningar. Vet it om man säger så menmen cx
Momio: Idag så ska vi prata om rollisar. Det är ett slagsmål rollspel där man gör en mall som oftast består av 1 person. Där skriver du följande: Namn, ålder, personligheten, intresset och övrig information om din mall.
När du rollar så går det ofta till såhära:
** Använd dessa när din mall gör något i rollisen.
- Använd denna när din mall ska säga något.
' ' Använd dessa när din mall tänker något.
( ) Använd paranteserna om du ska säga något utanför rollisen.
En viktig sak är att alltid skriva din malls namn längst upp när den ska tänka, göra eller säga något. När du ska säga något utanför rollisen behöver du inte skriva mallens namn. Ett exempel:
Imollan
*Går till ett kafé för att köpa glass*
- Jag tar choklad smak Tack!
' Åhh vad jag älskar choklad glass!'
(Måste snart gå tyvärr. .)

IRL:
Jag vaknade ca 5 min innan 12 idag xD och har varit vaken i ca 1 timma nu. När jag väl gjort mig iordning och ska gå upp så har hela familjen åkt iväg till stan för att köpa godis och sådant cx. Så jag tänkte att jag ska ringa dom senare. När jag ska äta frukost fanns det inget jag gillar att äta till frukost så jag tog ett äpple. Mm yummy (stav). Så ja nu är det bara att återgå till att Chilla. Jag funderar på att ta en jogging runda när det SLUTAR REGNA.. men nää det vill såklart inte sluta regna D:

Kul att du kikade in. BB:* Vi ses senare idag c:

Av Thesan Imollan - 19 juni 2015 18:15

Hej och välkommna till min blogg c: Den kommer bl.a handla om momio och min vardag! Detta är ett kort litet inlägg om vem jag är irl och på momio. 

Momio: Jag heter Imollan på momio, jag är i level 39, jag är jätte snäll och ger ofta ut momos. Jag ÄLSKAR rollisar, jag har en hund som heter Chelsea. Jag har 426 st vänner xD Och ja det var lite info om mig på momio!

Jag IRL: Jag heter Thea irl, efternamn är privat. Jag fyllde år igår alltså 18 juni. Jag blev 12 år då cx

Jag har 4 systrar, en chiuaua (STAV) eget rum :3 Första rummet jag får ha själv tror jag. Jag har en liten tv där, och på min 12:års dag fick jag en samsung Galaxy A5.

 

 

Heh ja, jag kommer inte på mera att skriva om mig själv på momio och IRL.. Men hoppas du kikar in oftare c: Jag kommer uppdatera om momio, läxor, kompisar, min vardag och en ny skola jag ska börja på. BTW jag ska börja i klass 6 c:

 

Hajjdå, vi ses antagligen senare eller imorgon♥ BB=ByeBye;*     / Momio_Imollan IRL_Thea

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards